Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan beraberinde Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımıyla 26 Haziran 2018 tarihinde Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar, yönetim ve meclis üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılan görüşmede Odalar arası işbirliğinin gelişmesi ve yeni projeler üretilerek bölge ekonomisine katkı sunma konusunda mutabakata varıldı. Uzunköprü Ticaret Odası Başkanı Ercan İhtiyar, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na UTSO olarak her türlü katkı sağlamaya hazır olduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.