Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri 28 Haziran 2018 günü UTSO Başkanı Ercan İhtiyar’a, yönetime ve meclisimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ziyarette Başkan İhtiyar’a bugüne kadar çok sayıda başarılı projeye imza attığını, hak ederek bir kez daha bu görevi üstlendiğini dile getirerek yeni dönemde de bölgemiz adına başarılarının devamını diledi.

Oda Başkanımız Ercan İhtiyar ise, Ülkemizdeki Kadın Girişimcilerin önemli bir yeri olduğundan bahsederek, kadın girişimcileri destekleyerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması fikrini açık yüreklilikle desteklediklerini ve kadın girişimcilerden gelecek her türlü öneriye sonuna kadar destek vermeye  hazır olduklarını ifade etti.