İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 25. Olağan Genel Kurulu’na Başbakan Binali Yıldırım, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bilim ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak‘ın teşrifleriyle gerçekleştirildi. Genel Kurul’a Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar katıldı.

3 adayın yarıştığı Türkiye İhracatçılar Meclis'inin (TİM) 25. Genel Kurulu'nda 398 delegenin 149'unun oyunu alan İsmail Gülle TİM'in yeni başkanı seçilirken, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, gerçekleştirilen Türkiye İhracatçılar Meclisi 25. Olağan Genel Kurulu’nun Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Toplantı sırasında Başbakan Binali Yıldırım ve Faruk Özlü ile bir araya gelen ve konuşma fırsatı bulan UTSO Başkanı İhtiyar, Çevreye Duyarlı Organize Sanayi Bölgesinde ki desteği için Başbakan'a teşekkür etti. Görüşmede Bakan Özlü, OSB'nin bir an önce kurulup faaliyete geçmesi için bakanlık olarak elimizden gelen bütün desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

420917

faruk özlü