Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 20 Temmuz 2018 tarihinde Ankara Sanayi Odası Konferans Salonu' nda gerçekleştirdiği OSB'lerde KDV istisnası uygulamaları eğitimine Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Muhasebe Müdürü Ünal MALAK ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Nilüfer GÜLYANAR katıldı.

Gerçekleştirilen eğitimde, Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde yapılan değişikliğe göre, organize sanayi bölgeleri ile küçük sanayi sitelerinin su, kanalizasyon, arıtma, doğalgaz, elektrik, haberleşme tesisleri ile yol yapımına ve küçük sanayi sitelerindeki işyerlerinin inşasına ilişkin, bunlara veya bunlar tarafından oluşturulan iktisadi işletmelere yapılan mal teslimleri ile hizmet ifaları 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere KDV’den istisna oldukları hakkında bilgilendirme yapıldı.

WhatsApp Image 2018-07-20 at 16.32.09 1