Tekirdağ Ticaret Odası'nda saat 16.00'da gerçekleşen Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Anonim Şirketi (ABİGEM) Genel Kurul Toplantısı' na Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve ABİGEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan İhtiyar katılım sağladı.

Toplantıda Trakya Kalkınma Ajansı ve ABİGEM iş birliğinde kurulan Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ve E-Ticaret projeleri görüşüldü.

Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ile ilgili Yaman Koç'un sunumunun ardından Trakya E-Ticaret Platformu ile ilgili sunum Merter Özdemir tarafından yapıldı. Ardından Genel Kurula geçilerek gündeme ait görüşmeler yapıldı.

WhatsApp Image 2018-08-02 at 18.53.02