10 Ağustos 2018 Cuma günü, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Odamıza kayıtlı 5. Meslek grubunda faaliyet göstermekte olan Dramalılar Mobilya Mağazası'nın açılışına katıldı. Gerçekleşen açılış törenine Başkan Ercan İHTİYAR'ın yanı sıra Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN çarşı esnafı ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan İHTİYAR açılış konuşmasında; “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamızın sahiplerine, çalışanlarına, halkımıza ve Uzunköprü’müze hayırlı olmasını diliyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum. “

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi ve ziyaretçiler yeni mobilya mağazasını gezerek yetkililerden bilgi aldı.