Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, 14 Ağustos 2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB), TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Teşrifleri ile düzenlenen Marmara Bölge İstişare Toplantısına katıldı.

Toplantıya katılan bölge oda/borsa başkanlarına, TOBB’un çalışmaları hakkında sunum yapılırken, ekonomideki son gelişmelerin değerlendirilmesi yapıldı. ​Özellikle son 6 ayda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların üyeleri için yapılan çalışmaların iyi anlatılması gerektiğinin üzerinde durdu. Ülkemizin  zor günlerden geçtiğine de  vurgu yapan Hisarcıklıoğlu, bu zor günlerin birlik ve beraberliğimizi muhafaza  ederek atlatılacağına inandığını söyledi.

Toplantıda TEPAV sunum gerçekleştirdi. Oda/Borsa Başkanları ile yapılan istişarede ilk sözü alan oda başkanımız Ercan İhtiyar, ekonomik konjonktür ve şehrimizde yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Başkan İhtiyar toplantı sonrası Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile de görüşme fırsatı yakaladı.

Marmara Bölgesi’nde yer alan başkanların katılımlarıyla çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, “Marmara Bölgesi Toplantısı yoğun bir katılım ile son derece faydalı bir şekilde geçti. Gerçekleşen toplantıda hazırlanmış olan sunum ile TOBB’un son çalışmaları hakkında  detaylı bilgi sahibi olduk. TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’ndan ekonomi ile ilgili can alıcı görüşlerini dinledik. Bunları üyelerimizle de paylaşacağız’ diye konuştu.

Dkk7LSxX4AUYSIc

kucuker