Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar’ın da katıldığı  19 Eylül Gaziler Günü anma programı kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Edirne Vali Yardımcısı, Uzunköprü Kaymakam vekili Ali Uysal, Uzunköprü Garnizon Komutanı Topçu Albay Hüseyin Su, Uzunköprü Belediye Başkanvekili Necmettin Akın, Siyasi Parti Başkan ve Yöneticileri, STK Başkan ve Yöneticileri, Daire Müdürleri ve ilçemizdeki gaziler katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören daha sonra Gazi Turhan Bey Orta Okulu öğrencilerinin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile devam etti. Program kapsamında, aynı zamanda bir konuşma da Garnizon Komutanlığı’ndan Topçu üsteğmen Mürsel Özdemir tarafından yapıldı. Programda son olarak Kıbrıs gazilerinden Sadullah Çakmak’ın teşekkür konuşmasına yer verildi.

İlçemiz Uzunköprü’de düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü Anma Günü programı Askeri Gazino’da Gazi ve şehit ailelerine yapılan yemek ikramı ile son buldu.

GAZIKUCUK