3.Uzunköprü Kültür, Sanat ve Tarım Festivali kapsamında Odamız tarafından festival süresince ticari hayatın canlanmasına katkı sağlamak amacıyla “İNDİRİM GÜNLERİ” etkinliği düzenleniyor.

20-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek festival kapsamında Odamız tarafından hazırlatılan indirim günleri afişleri, etkinliğine katılmayı kabul eden firmaların vitrinlerinde yer alacak. Etkinliğe katılmayı kabul edip taciri hayatın gelişmesine katkı sağlayan işletmelere ilçe ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan UTSO (Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar: “Asıl amacımız esnafımızın ayakta olduğunu göstermektir. Esnafımız her zaman ayakta durmalı. Buradaki hedefimiz alışveriş tutkunlarının memnuniyetini arttırmak hem de esnafımıza ekonomik anlamda önemli bir katkı sağlamaktır. Bu kapsamda festivalimiz süresince özel indirimler yapılacak. Tüm Uzunköprü halkını çarşıya ve festival alanına bekliyoruz. Bu konuda etkinliğimize destek olan Uzunköprümüz için elini taşın altına koyan tüm ticari işlemelerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirilen bu etkinlik ile UTSO yönetimi olarak esnafımıza nasıl katkı sağlayabiliriz, bu kriz ortamında ekonomimizi nasıl canlandırabiliriz, ilçemiz ekonomisini nasıl daha iyi bir noktaya götürebiliriz şeklindeki bir düşünce ile Uzunköprü festivaline esnafımız ile 3 yıldır destek olmaktayız. Esnafımızın ekonomik şartlarının daha iyi olması en büyük arzumuzdur. UTSO olarak, üyelerimize sahip çıkmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu tip çalışmaları sürdüreceğiz. Esnaflarımız ve hemşerilerimiz güzel bir organizasyon ile festival süresince keyifli ve kazançlı bir hafta geçirecek” dedi.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ‘İNDİRİM GÜNLERİ’ etkinliğinde yer alan firmaların isimleri şöyle:toplu