TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. ve Odamız arasında yapılan protokol kapsamında ikinci el araç alım-satımı yapan firma sahipleri için mesleki yeterlilik sınavları düzenlendi. Sınava ilçemizde 5. seviye için toplam 25 aday başvuruda bulundu.

13-14 Ekim tarihlerinde Toker Sürücü Kursunda teorik sınavı olan adaylar Sarıgül Motors Galeride uygulama sınavına geçti.

Sınava katılan tüm üyelerimize ve galericilerimize başarılar diliyoruz.

WhatsApp Image 2018-10-13 at 10.52.41

WhatsApp Image 2018-10-13 at 17.35.25 1