İlçemiz Kaymakamlığına yeni atanan Muhittin Gürel ‘in geçtiğimiz günlerde ziyaretine giden UTSO Başkanımız Ercan İhtiyar ‘a bu kez Kaymakam Gürel iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Kaymakam Gürel ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. Sıcak insanların yaşadığı çok güzel bir ilçe olduğunu dile getirerek, burada görev yapacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Ziyarette ilçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunuldu.

UTSO Başkanımız Ercan İhtiyar ise Kaymakam Gürel ‘e “Uzunköprü’ye hizmet için elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Daha önce kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliğinin artarak devam edeceğine inanıyor tekrar ilçemize Hoş Geldiniz diyorum”  dedi.

KAYMAKAM