Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle 24-28 Ekim tarihleri arasında bu yıl 9.’su düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışı 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Antalya ANFAŞ fuar merkezinde gerçekleştirildi. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ercan İhtiyar Yörex fuarına açılış gününde katılım sağladı.

Açılışın ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan ve gazeteci Yavuz Donat ile TOBB yönetim kurulu üyeleri, odamız üyesi Okurlar Gıda, Tarım,Tekstil, Hayvancılık Nakliyat Otomotiv İnşaat Petrol Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ürünlerinin yer aldığı Trakyaka standını ziyaret etti.

Stand ziyaretinde Başkan İhtiyar’ın tarihi taş köprü Uzunköprü’nün bulunduğu hediyeyi Rifat Hisarcıklıoğluna takdim etmesi üzerine Hisarcıklıoğlu teşekkürlerini ileterek,”Uzunköprü bu işi biliyor” şeklinde konuştu. Ardından Başkan ihtiyar tamamen doğal tohumlar ile üretilen Uzunköprü Okurlar firmasının ürünlerini ziyaretçilere tanıttı. Ürünler Hisarcıklıoğlu ve heyetin ilgisini çekti. Stand sorumlusu Yusuf Okur ürünler ile ilgili bilgiler verdi. Gazeteci Yavuz Donat ürünlerle ilgili notlar aldı. Standı ziyaret eden heyet ürünleri ellerine alarak tanıtım pozu verdiler. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, gazeteci Yavuz Donat ve Halkbank Müdürü Osman Arslan için bu ürünlerden istedi.

Yörex stand ziyaretlerinden sonra TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ın da katıldığı istişare toplantısında oda ve borsa başkanları ile bir araya geldi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki toplantıya birçok il ve ilçeden oda borsa başkanları, meclis üyeleri, genel sekreterler ve yetkililer katıldı. ​

Toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Halkbank Genel Müdürü, öncelikle geçtiğimiz bu sıkıntılı dönem de yaptıkları çalışmalar ile ilgili ön bilgilendirmede bulunarak ardından toplantıya katılanların soru ve önerilerini aldılar. Gelen soruları önce Halkbank Genel Müdürü, ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tek tek cevapladı. Saat 23.15 e kadar süren toplantı toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

WhatsApp Image 2018-10-24 at 16.35.53