Odamız ilçemizin nitelikli dış ticaret elemanı ihtiyacının karşılanması, mevcut dış ticaret çalışanlarının bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, dış ticaret operasyon ve pazarlama konularında yetkinliklerinin arttırılması amacıyla, İşletmelerin dış ticaret yönetimi departmanlarında çalışan veya bu alanda kariyer hedefleyen bireylere ve dış ticaret alanında temel bilgi seviyesini artırmak isteyenlere yönelik 31 Ekim 2018 tarihinde saat 14.00’da Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda Cesur Sekmez’in anlatımı ile sertifikalı “Dış Ticaret Eğitimi” düzenledi. Başkan İhtiyar, Uzunköprü’nün dış ticarette istenilen düzeye getirilebilmesi için dış ticaret eğitimlerinin büyük önem taşıdığına inandığını belirtti.

Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantı sonrası katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Toplu fotoğraf çekilmesinin ardından toplantı sona erdi.