Yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Uzunköprü Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Veteriner Hekim İnanç Sülüş, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nı (UTSO) ziyaret etti.

Başkan Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile görüşen Sülüş, projelerini anlattı. İlçemiz için gündeme getirilecek plan ve projeler görüşülürken, yerel seçimler ve ülke gündemi ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Ziyarette UTSO Yönetim Kurulumuz olarak yapılan ziyarette belediye ve belediyecilikten beklentiler dile getirilerek, başarılar diledik.