Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar, 6 Kasım Salı günü Edirne Vali Sayın Ekrem Canalp’ı ziyaret etti.

Valilik Makamındaki ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İhtiyar’ oda çalışmaları ve ilçemiz hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda İhtiyar, Valilik ile yürütülen Uzunköprü Çevreye Duyarlı Karma Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu ve süreci yönetmesi konusunda Vali Canalp tarafından onay aldı.

Başkan İhtiyar, Vali Canalp’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni görevinde başarılar dileyerek; “Bugün sizi bilgilendirmek ve fikrinizi almak için buradayım, bilahare UTSO meclis üyeleri ve OSB Müteşebbis Heyeti olarak yeniden ziyarete geleceğiz” dedi.

Vali Canalp, yeni dönemde istişare içerisinde ortak çalışma yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Başkan İhtiyar’a ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

WhatsApp Image 2018-11-07 at 09.55.58