26 Kasım 2018 tarihinde Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Uzunköprü Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan İhtiyar, Genel Sekreter Vekili Hasan Küçükkaptan ve UTSO’nun OSB Müteşebbis Heyetinden randevuya katılmaya uygun olan; Yaşar Berber, Şerafettin Çakır, İhsan Akıncı ve Gökmen Şenuz ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Edirne Valiliği görevine atanan ve görevine başlayan Vali Ekrem Canalp’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette UTSO’nun OSB Müteşebbis Heyeti, Edirne Valisi Ekrem Canalp’a kendilerini tanıtarak; Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili genel durum, Uzunköprü’nün ve bölgenin geleceği, ulusal ve yerel basında yer alan konular hakkında bilgilendirmede bulundu. Karşılıklı istişarenin ardından anı fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

WhatsApp Image 2018-11-27 at 13.22.15