Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, 06 Aralık 2018 Perşembe günü Trakya Birlik S.S.272 sayılı Uzunköprü Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Serhat Altın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerafettin Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Akıncı, Gökhan Aslan, Meclis Üyeleri; Cavit Koşar, Yaşar Berber, Ahmet Teksöz bulundu.

UTSO Heyeti 17 Kasım tarihinde gerçekleşen Trakya Birlik S.S.272 sayılı Uzunköprü Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olağan genel kurul toplantısındaki Başkanlık seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Serhat Altın'a ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Serhat Altın, yağlı tohumların çalışmaları hakkında UTSO Heyetine bilgiler verdi

Trakya Birlik S.S.272 sayılı Uzunköprü Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Serhat Altın, UTSO Heyetine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.