SGK İl Müdürü Süleyman Lale ve İŞKUR İl Müdürü Şengül Çildam'ın katılımlarıyla, "SGK VE İŞKUR Teşvikler ve Destekler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı" 18 Aralık tarihinde saat 14.00'da UTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

SGK İl Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde ‘İstihdam Teşvikleri’ konulu toplantıya birçok işveren ve muhasebeci katıldı. Toplantıda İŞKUR tarafından işverenlere yönelik; “İlave İstihdam Teşviki”, “Bir Senden Bir Benden İstihdam Teşviki” ve  “Asgari Ücret Desteği” ile Engelli İstihdamı Teşviki, İşsizlik Ödeneği Alanlara Yönelik Teşvik,  İşbaşı Eğitim Programı Teşviki, Kadın, Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesi Olanların Teşviki vb. teşvikler sağlandığından bahsedilerek, katılımcılara istihdam teşvikleri ve iş başı eğitim programları konusunda da bilgiler verildi.