11 Şubat 2019 Pazartesi günü Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Sayman Üye İhsan Akıncı, AB Bürosu ve Projeler Sorumlusu Işıl Engin ile Kalite ve Dış Ticaret Sorumlusu Uğur Mumcu Tekirdağ Trakya Kalkınma Ajansı’ na giderek ajans Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile görüşmede bulundu. Odamız proje sorumlusu Işıl Engin tarafından hazırlanan “Kurum Kültürü ve Finansal Kriz Yönetimi” Projesinin Kalkınma Ajansı tarafından uygun bulunarak destek almaya hak kazanılması dolayısıyla sözleşme imzalandı.

Proje kapsamında kurumun insan kaynakları kapasitesinin geliştirilmesi yani Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı olan işletmelerin, personellerinin hem iş yerinde daha verimli olmasını hem de üyelerimiz firmaların kurumsal kapasitelerinin arttırılmasına yardımcı olması açısından alınacak Kurum Kültürü ve Finansal Kriz Yönetimi eğitimi, işletmelerin ekonomik döngüde kendine uzun vadeli yer bulması ve kurumsallaşan firmaların krizin sarsıcı etkilerinden kolay sıyrılmasına yardımcı olacak hem de alınacak eğitim sayesinde kendilerine yeter hale geleceklerdir.

Sözleşme yapılmasının ardından kurum Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Ajans desteklerinden ve ilerleyen dönemlerde açılacak yeni teknik destek programlarından bahsetti ve bundan sonraki süreçte projenin uygulanması aşamasına geçileceği belirtildi.

WhatsApp Image 2019-02-12 at 16.38.35

WhatsApp Image 2019-02-12 at 16.38.35 1