CHP Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, İlçe Başkanı Muammer Çetiner, İlçe Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile beraberlerindeki heyet Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Karşılıklı görüş alışverişi ile başlayan ziyarette, Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan yapmayı planladıkları çalışmalar ve projeler ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimize bilgiler verdi.

CHP Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, “Sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur duyuyoruz.  Bu işin odağında hizmetin olması gerektiğini düşünüyoruz. Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. Bizim Belediyecilikte önemsediğimiz bir diğer konu da katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyecilik anlayışının temeli de, Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, derneklerimiz,  ve yerel yöneticiler ile birlikte şehrin ortak aklını oluşturup ve şehri o şekilde yönetmek, şehrin yol haritasını ve yön pusulasını o şekilde belirlemektir” dedi.

CHP Heyeti aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili de UTSO Başkanı Ercan İhtiyar’dan bilgiler aldı. İlçemiz için geç kalmış bir proje olduğunu söyleyerek, OSB projesine sonuna kadar destek olacaklarını açıkladılar.

UTSO Başkanı Ercan İhtiyar, “Ticaret Odası olarak siyaset üstüyüz ve tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. UTSO Yönetiminden ve Meclisinden birçok arkadaşımız çeşitli siyasi partilerde görev almakta. Bunu ilçemiz için yapılacak projelerde bir artı değer olarak görmekteyim. Bölgemiz sorunlarına sahip çıkan, samimi olarak sorunların çözümü için uğraşan, tüccarımızın ve sanayicimizin taleplerine kulak tıkamayan kişi ve kurumlar bizim için daha muteberdir. Hepimiz bir hizmet yarışının içindeyiz. Birbirimizin sıkıntı ve dertlerini kendi derdimiz kabul edersek her şey daha kolay çözülür.  Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizin ekonomisine katkı sağlayacak her türlü projenin yanında yer alacağımızı söylemek istiyorum. Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyor, Odamıza yönelik gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretlerinizden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerin tüm adaylar için adil bir seçim olmasını ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.