Edirne Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Edirne İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri , yeni dönem başkan ve başkan yardımcılarını belirlemek üzere 04 Mart 2019 Pazartesi günü sandık başına gitti.

Kurulların yürütme organı olarak görev yapan İcra Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcıları seçim gündemi ile düzenlenen toplantıları Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

İlk olarak TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi bir araya geldi. İcra Komitesi üyelerinin iş kollarını ve kendilerini tanıtmasının ardından yeni dönem Başkan ve Başkan Yardımcılarını belirlemek üzere sandık başına gidildi. Yapılan seçimde Kadın Girişimciler Kurulu’nun Başkanı yeniden Elmas Aslan olurken, Başkan Yardımcılıklarına İlknur Özcan, Nükhet Uzunismail Su, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsil eden üyelerden Emine Günay, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsil eden üyelerden Seval Gemici, Kurul Sekreteri olarak ise Yıldız Yeşilkurt seçildi.

TOBB Edirne İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı olarak yeniden Serkan Üner seçilirken, Başkan Yardımcılığı görevlerine ise Olgun Bulut, Mert Seyyar, Ayhan Dinç, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsil eden üyelerden Serkan Çalık, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsil eden üyelerden Serkan Şen ve Kurulu Sekreteri olarak ise Gamze Kartal seçilmiştir.

Edirne İl Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Seçimlerinde Başkan Yardımcısı seçilen Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimci Üyemiz Seval Gemici'yi ve Edirne İl Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Seçimlerinde Başkan Yardımcısı seçilen Genç Girişimci Üyemiz Serkan Çalık'i tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

fd