Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart 2019 tarihinde Kadınlar Gününe özel olarak kahvaltılı bir organizasyon düzenledi. Kahvaltı, Uzunköprü Kaymakamı Muhittin Gürel, UTSO Başkanı Ercan İhtiyar, UZTB Başkanı Egemen Aslan ve Uzunköprülü kadınların yoğun katılımı ve desteği ile gerçekleştirildi.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimler Kurulu Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Seval Gemici, bu anlamlı günde kadın girişimciler olarak Uzunköprülü kadınlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, göreve başlamalarından itibaren gerçekleştirdikleri programlara değindi. Gemici konuşmasında, “Kadın girişimcilerimizin ticari hayatta daha fazla yer almasını sağlamamız gerekiyor. Ülkemizdeki kadın girişimcilerin artması, girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılması açısından büyük önem taşımaktadır. Kurulumuzun bu yeni dönemde de birçok alanda önemli çalışmalar yapacağına inanıyoruz” dedi. Uzunköprü’müzü kadınlarla daha da güzelleştireceklerini belirten Gemici katılımdan dolayı herkese teşekkür etti.

Uzunköprü Kaymakamı Muhittin Gürel konuşmasında böyle bir organizasyon ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, UTSO Kadın Girişimciler Kuruluna teşekkür etti. Gürel, konuşmasında tüm kadınların 8 Mart kadınlar gününü kutladı.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar konuşmasında, tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak kadınları her türlü platformda desteklediklerini, desteklemeye devam edeceklerini, kadınların fikir ve dayanışmasına günümüzde çok ihtiyaç duyulduğunu ekledi.