Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Edirne Müdürlüğü işbirliğinde 21 Mart 2019 tarihinde ''Yeni Dönemde KOSGEB Destekleri'' hakkında UTSO Toplantı Salonu’nda KOSGEB İl bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizin desteklerden nasıl yararlanılabileceği ve desteklerden yararlanma koşulları hakkında bilgiler verildi. Toplantıya UTSO Başkanı Ercan İhtiyar, Edirne KOSGEB Uzmanı Talip Aydın ile üyelerimiz ve davetliler katıldı.
Toplantıda anlatılan konu başlıkları:

* Girişimci Geliştirme Desteği (Yeni Girişimci)

* İşletme Geliştirme Desteği (Mevcut İşletmeler)

* Özet olarak en son açıklanan KOBİ-GEL proje çağrısı

* KOSGEB diğer destekleri hakkında özet bilgiler