Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Akıncı, Meclis Üyesi Cavit Koşar ile birlikte 10 Nisan 2018 tarihinde Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp’i ziyaret etti.

Teşkilatımızın 174. yılında, ilçemizdeki huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı bütün amir ve memurlarımızı kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarı ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyoruz.