Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen, TOBB bünyesinde faaliyetlerini sürdüren MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri Odalar ve Borsalar Bilgilendirme Toplantısı'na Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Basın Yayın ve Üye İlişkileri Sorumlusu Gizem Kul, Muhasebe Memuru Buse Aydıngöz katıldı.

18 Nisan Perşembe günü saat 09:30’da başlayıp iki oturumda gerçekleşen eğitimde, odaların MEYBEM sorumlularına Ulusal Yeterlilik Sistemi, Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu, Sektörler bazında sınav detayları, başvuru ve belgelendirme süreci detayları ve MEYBEM’in Faaliyetleri hakkında bilgiler verilerek, destek ve teşvikler anlatıldı.

D4gA3LpUUAAApuL