Çocuklarımıza ilçemizi tanıtmak, sevdirmek ve kültürel miraslarımızı sahiplenme bilincini oluşturmak amacıyla, Odamızca “Uzunköprü’yü Boyuyorum” isimli tarihi eserlerimizin yer aldığı boyama kitabı hazırlandı.

İlçemizin tarihi eserlerinin yer aldığı boyama kitaplarının öğrencilere dağıtılmak üzere planlanması için Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar, Genel Sekreter Vekili Hasan Küçükkaptan, Basın Yayın Üye İlişkileri Sorumlusu Gizem Kul, KOSGEB ve AB Projeler Sorumlusu Işıl Engin, Oda Personeli Özgür Büyüktopaç ile 22 Nisan 2019 tarihinde Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman ziyaret edildi.

Basımı yapılan kitapların lansmanı Oda Başkanımız, Kadın ve Genç Girişimcilerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Personellerinin ve basın mensuplarının katılımıyla 25 Nisan 2019 tarihinde 80. Yıl Anaokulu’nda saat 11.30’da yapılacaktır.

WhatsApp Image 2019-04-22 at 18.38.33 1