Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği (KÜSİ) Stratejisi ve Eylem Planı’nda belirlenen hedefler doğrultusunda Edirne KÜSİ Alt Çalışma Grubu ilimizde aktif olarak KÜSİ faaliyetlerini yürütmeye devam ediyor. 27 Haziran 2019 tarihinde Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut, Trakya Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Edirne İl Temsilcisi Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Edirne Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bahar Manav Odamızı ziyaret ederek UTSO Başkanı Ercan İhtiyar, Genel Sekreter Hasan Küçükkaptan, İŞKUR, KOSGEB ve AB Projeler Sorumlusu Işıl Engin’i yeni projeleri hakkında bilgilendirdi.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında üniversite veya öğretim üyesi ile iletişim eksikliği yaşayan sanayicilerimizin ihtiyaçlarının veya problemlerinin giderilmesini hedefleyen proje ile edirnesanayi.net adresinden işlemler yapılacak. Sanayiciler fikirlerini bu site üzerinden bildirebilecekler. Üniversite Öğretim Üyeleri ve Öğrenciler bu fikirler üzerine işletme ile işbirliği yapacaklar. Site üzerinden yapılan öneriler sadece Üiversite Öğretim Üyeleri ve öğrenciler tarafından görüntülenebilecek. İşletme talep ederse Öğretim Üyeleri işletmeleri ziyaret edebileceklerdir. Başvuru ve ayrıntılı bilgi için Odamızı 0284 513 10 64 numaralı telefondan arayabilir veya ziyaret edebilirsiniz.

küsi