Çok tehlikeli ve tehlikeli mesleklerde zorunlu hale gelen TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik tarafından gerçekleştirilen Sorumlu Emlak Danışmanlığı Seviye-5 Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı UTSO tarafından yapıldı.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği MEYBEM işbirliği ile organize edilen kanun kapsamında artık zorunlu hale getirilen Sorumlu Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarının ilki 2 Temmuz 2019 tarihinde yapıldı. Adaylar teorik ve yazılı olarak iki aşamalı gerçekleştirilen sınavlara katıldı.

Sınavlarda başarılı olan adaylar, belge almaya hak kazanacak ve bu tarihten itibaren gayrimenkul alım ve satımında bu belge ile işlem yürütebilecekler.

Yeni başvuruları almaya devam eden odamız Sorumlu Emlak Danışmanlığı sınavlarının ardından Okul Servis Şoförlerine zorunlu hale gelen Servis Aracı Şoförü belge sınavlarının organize etmeyi planlanmaktadır. Başvurular odamızda devam etmektedir. Detaylı bilgi için: 0284 513 10 64

D-ek6WdVUAIpSkO