Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu’na Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (UTSO) ve Uzunköprü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan İhtiyar, çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.

331 OSB’den toplam 798 delegenin oy kullandığı seçimde iki liste yarıştı. Delegeler, OSBÜK başkanlığını 3 yıldır sürdüren Konya OSB Başkanı Memiş Kütükcü ile eski OSBDER Başkanı ve Gebze OSB Başkanı Vahit Yıldırım arasında bir seçim yaptı. Yarışı mevcut başkan Kütükcü’nün listesi kazandı. Kütükcü’nün listesinde yer alan Cengiz Şimşek de OSBÜK yönetim kuruluna seçildi.

BAKAN VARANK DA KATILDI

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu 17. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığı için NTSO ve GTİ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız aday gösterildi. Parmaksız, oy birliğiyle Genel Kurulun Divan Başkanlığına seçildi. Genel Kurul’da, Divan üyelerinin belirlenmesinin ardından program start aldı. NTSO ve GTİ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'ın Divan Başkanlığını yaptığı genel kurula, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, eski TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, üst düzey bakanlık yetkilileri, daire başkanları ve genel müdürler katıldı.

İŞTE LİSTELER
MEMİŞ KÜTÜKCÜ'NÜN LİSTESİ
Salih Eren (İzmir OSB), Bekir Sütçü (Adana OSB), Tahin Nursaçan (Kayseri), Mustafa R.Türker (Dilovası), Seyit Ardıç (Aso II ve III OSB), Erol Gülmez (Nilüfer OSB), Erdim Noyan (Ergene II OSB), Cengiz Şimşek (Gaziantep OSB) Ali İhsan Özdoğan (Diyarbakır OSB) Adnan Keleşoğlu (Beylikdüzü)

VAHİT YILDIRIM'IN LİSTESİ