Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsa genel sekreterleri oryantasyon eğitiminde bir araya geldi. Toplantıya Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hasan Küçükkaptan katıldı.

TOBB İkiz Kulelerdeki programın açılışında konuşan TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, TOBB’un çok aktif çalışan önemli bir camia olduğunu vurguladı. 365 oda ve borsanın artık proje üretmekte çok mahir bir hale geldiğini belirten Saraçöz,“Bu başarıda da genel sekreterlerimizin payı büyük. Oda ve borsalarımız artık 5 yıldızlı. Üyelerine en üst seviyede hizmet vermekte. Unutmayın ki bizim varlık sebebimiz üyelerimizin sorunlarını çözmek. Birlikte çalışmalıyız. Sizin bizi beslemeniz lazım. Gerekirse yönlendirmeniz lazım” dedi.

Toplantıda TOBB’un kurumsal yapısı anlatıldı. Tüm daire müdürlüklerinin tek tek sunum yapmasının ardından görüş ve öneriler alınarak, soru cevap kısmına geçildi. Oda borsa genel sekreterleri beklenti ve taleplerini dile getirdi.

ax