15 Ağustos 2019 tarihinde Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar’ı Tarsus TSO Meclis Üyesi Salih Özçelikçi, Kıymetli Eşi Özgül Çalışkan Özçelikçi ve Nurgul Tunçyürk hanımefendi ile birlikte ziyaret ettiler.

Tarsus TSO Meclis Üyesi ve Sigorta Acenteleri Mersin İl Delegesi olan Özçelikçi ‘Uzunköprü’yü tanıyan, takip eden ve ikili ilişkilerde bulunan aynı zamanda bölgede iş yapmış biri olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan İhtiyar’a Sigortacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu ile Sigorta sektörünün önümüzdeki yıllara ilişkin gelişimi farkındalığı arttırmaya yönelik değerlendirmeler beklenti ve hedefler paylaşıldı. Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında ve aynı zamanda ülke ekonomisine katma değer sağlamak yatırımların ve büyümenin bu yönde sürdürerek devam edilmesi gerektiğini vurgulayan Özçelikçi bu beklentiyi Uzunköprü de bulamadıklarını fakat arzuladıklarını karşılıklı işbirliği yaparak ticari aktiviteler ve bölgeye nasıl fayda sağlanabilir ile alakalı istişare edilerek bulunacağını dile getirdi. Sonraki ziyaretinin Uzunköprü belediyesi olacağını söyleyerek beraberinde İş kadını Nurgül Tunçyürek’in de Başkan İhtiyar’a davetlerini kabul etmesinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.