Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerafettin Çakır Yönetim Kurulu Üyeleri; Gökhan Aslan ve Gökmen Şenuz, Genel Sekreter Hasan Küçükkaptan ve İŞKUR, KOSGEB ve AB Projeler Sorumlusu Işıl Engin İlçe Kaymakamlığı’na atanan Hakan Yavuz’a 10 Eylül 2019 tarihinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette UTSO Heyeti,  Uzunköprü’nün genel durumu, ticari ve sınai yapısı, Uzunköprü Organize Sanayi Bölgesi ve Odamızın projeleri hakkında Kaymakam Yavuz’a genel bir bilgilendirme yaptı. En kısa zamanda STK’ların hepsinin biraraya gelerek projeler ve coğrafi işaretler konusunda hızlı hareket edilmesi gerektiği vurgulandı.