Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve TOBB Oda/Borsa Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Kadir Akalın odamızı ziyaret etti.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerafettin Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Aslan, Meclis Üyesi TOBB Delegesi Cavit Koşar, Meclis Üyeleri; Ahmet Teksöz, Ahmet Kuruçay, Tahsin Haskırım, Hüsamettin Çotra, Murat Simen, İrfan Çel ve UTSO Genel Sekreteri Hasan Küçükkaptan’ın hazır bulunduğu toplantıda güncel ekonomik konular, bölgemizin sorunları ve çözüm önerileri ile TOBB’den beklentiler dile getirildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili olarak bölgede bulunan tüm Oda ve Borsalara ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretlerdeki amacın; şehirlerin ve Oda/Borsaların sorunlarını öğrenerek bu sorunların Ankara'da dile getirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

UTSO Başkanı Ercan İhtiyar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçemizin durumu, Uzunköprü Organize Sanayi Bölgesi, Lisanslı Depoculuk ve Odamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verilerek, Uzunköprü’deki İŞKUR talepleri ve odanın yoğunluğu sebebiyle yeni bir hizmet binası ihtiyacı için destek talep edildi. Görüşmede dile getirilen sorunlar hakkında Başkan Cengiz Günay bu sorunların giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi için oluşturulacak raporun ilgili kurumlara iletileceğini dile getirdi.