Uzunköprü Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Başkanı Fikret BOZKURT, Mutlu DİNÇER ve Günay GÖKAN , 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kapsamında Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR’ ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Uzunköprü’deki ekonomik durum, vergi mükelleflerine sağlanan kolaylıklar ve yapılandırma hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca SMMM Derneği Başkanı Fikret BOZKURT yeni açılan işletmelerde açılış esnasındaki maliyetler konusunda mükelleflerin bilinçsiz olduğu bu konuda kişilerin belirli aralıklarla SMMM Derneği ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ortaklaşa bilgilendirme toplantıları gerçekleştirme konusunda fikir birliğine varıldı.

muhasebeciler haftası