Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülecek ‘’İKİ ÜLKE,BİR GÜZERGAH’’ isimli Avrupa Birliği Projesi Hibe Sözleşmesi 13 Mart 2017 tarihinde Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim KURULU Başkanı Ercan İHTİYAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet KALKANDELEN ve Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yancho YANEV tarafından Bulgaristan Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma ve İskan Bakanlığı’nda imzalandı.

Proje genel içerik itibarı ile iki bölgenin turizm değerlerini daha aktif ve anlaşılır bir biçimde tanıtımını sağlayacaktır.